Intake procedure

Bij een eerste consult zal de afspraak minimaal 15/20 minuten langer duren dan de afgesproken tijd.

Dit komt door het intakegesprek, het invullen van het intake formulier & het afnemen van een anamnese. Aan de hand van die gegevens bekijk ik wat je wens of klacht is en wat daarvoor de beste behandeling zal zijn. Bij specifieke klachten is het belangrijk dat je vooraf jouw huisarts of specialist hebt geraadpleegd.

Bij het bepalen van het type behandeling wordt tevens bekeken hoe vaak een behandeling nodig is. Het kan voorkomen dat in het begin meerdere behandelingen, wekelijks opvolgend, nodig zijn wegens een ernstig verstoord evenwicht of acute problemen. Bij meer chronische klachten zal eerder een behandeling van één keer in de twee weken worden voorgeschreven. De oorspronkelijke behandeling zal, indien nodig, worden bijgesteld. Voor het onderhouden van uw lichaam is een behandeling eens per 4 of 6 weken ideaal.

Download hier het intakeformulier

Alle persoonlijke informatie zal vertrouwelijk worden behandeld en dient alleen voor het bepalen welk type behandeling het beste past bij jouw wensen en/ of klacht(en). Na deze kennismaking en een uitleg over de vereiste behandeling, kan ik beginnen.