Massage op locatie

Wil je in je eigen vertrouwde woonomgeving een heerlijke massage? Kun je niet traplopen of ben je niet mobiel…? Uiteraard kom ik, in overleg, bij jou thuis of op iedere geschikte locatie.

Je kunt een stoelmassage, ontspanningsmassage of shiatsu ontvangen. Ik heb de beschikking over een massagestoel of massage(shiatsu-)tafel en tevens de beschikking over een bodyCushion set waarbij je te allen tijde voortreffelijk, in ieder positie, kan liggen.

Behandelingen bij een bedrijf, op party’s of in een groep is eveneens mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op voor mogelijkheden en/of een prijsopgave.

Massage voor jou als werkgever

Massage op je werkplek tegen ziekteverzuim & voor preventie; Zieke werknemers kosten tijd en geld. Het is van belang om dit zoveel mogelijk te voorkomen. Het zijn juist de prestatiegerichte medewerkers die vatbaar zijn voor RSI en stress-gerelateerde klachten die sluipend ontstaan en hardnekkig zijn.

Als therapeut signaleer ik deze klachten in een vroeg stadium en zet ik gerichte massagetherapie en adviezen in. Ook reeds bestaande klachten kunnen worden aangepakt. Een stoelmassage is een beloning voor uw werknemer en zo ook voor jou als werkgever.


Informeer naar de fiscale voordelen voor jou als werkgever. Massage aanbieden aan je personeel wordt door de belastingdienst beoordeeld als ARBO- maatregel. De kosten hiervoor zijn voor 100% op te voeren als bedrijfskosten.


Het effect van massage op het werk is onder andere preventief voor diverse klachten, het beter kunnen hanteren van werkdruk, een beter lichaamsbewustzijn, een evenwichtige gezondheid & een betere motivatie

Je kunt altijd middels het contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen. Ook is het mogelijk dat ik langs kom om een demonstratie te geven zodat u weet wat u kunt verwachten.