Over mij

Ik ben Anneloes (1974).  Ik woon samen met mijn gezin in het prachtige Friese dorp Makkum.

 

In 2009 heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken en heb ik mijzelf bekwaamd tot complementair therapeut; Manueel Praktizijn®. Een manueel praktizijn® is een therapeut lichaamsgerichte geneeswijzen die beschikt over alle vaardigheden die nodig zijn om functiestoornissen te bestrijden.

Daarnaast heb ik mij in 2022 bekwaamd tot Advanced Shiatsu Practitioner, hierdoor is het palet aan behandelingen nog breder geworden net als mijn visie waarin ik de westerse geneeskunde en de oosterse zienswijze combineer. De westerse aanpak geeft houvast en tastbaarheid, de oosterse aanpak geeft een compleet andere kijk op ziekte en balans en vraagt meer van mijn gevoel en intuïtie.

 

De ontspanning van behandelingen, het verlichten & verdwijnen van lichamelijke klachten, de rust en hervonden balans wil ik overbrengen op… jou!

 

 

Per 1 juli 2013 sta ik als A+-therapeute geregistreerd.

Ik sta ingeschreven bij:

  • NVST (Ned. Vereniging van Soma Therapeuten) 
  • RBCZ; Register Beroepsbeoefenaren Complementaire 
  • TZC; Tuchtrecht Complementaire Zorg. 

 

In juni 2016 heb ik mijn HBO MBK-PRO gehaald en mijn daarbij behorende geaccrediteerde CPION & SNRO diploma’s. Door jaarlijkse scholingen & nieuwe opleidingen blijf ik erkend door de zorgverzekeraars en worden mijn behandelingen, ook vanaf 2023 nog (grotendeels) vergoed.

Op 23 mei 2013 ben ik officieel mijn bedrijf; Body Balance Anneloes gestart. Ik werk vanuit huis, bij mensen thuis of bij bedrijven.

Zoals ik schreef ben ik mijzelf al langere tijd aan het verdiepen in deze manier van geneeskunde. Ik ben mij ervan bewust dat er niet een geheel sluitende filosofie is over het ontstaan van shiatsu. Wat mij echter zeer enthousiast en bedreven maakt zijn de positieve ervaringen en de helende werking van Shiatsu & massagetherapie;

Kom en ervaar…


Groeten Anneloes | Registertherapeut RBCZ®

“De Kracht van het aanraken”


Blijf op the hoogte:

Body Balance Anneloes


It Ferset 27
8754 LB Makkum

KVK: 57975736 / Btw: NL001447939B87

Tel: 06 11 05 48 74, maar bel je tijdens een behandeling, dan neem ik niet op. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

info@bodybalanceanneloes.nl