Ik ben Anneloes (1974).  Ik woon samen met mijn gezin in het prachtige Friese dorp Makkum.

In 2009 heb ik besloten van mijn passie mijn werk te maken en heb ik mijzelf bekwaamd tot therapeut Manueel Praktizijn®. Een manueel praktizijn® is een therapeut lichaamsgerichte geneeswijzen die beschikt over alle vaardigheden die nodig zijn om functiestoornissen te bestrijden.

De ontspanning van behandelingen, het verlichten & verdwijnen van lichamelijke klachten, de rust en hervonden balans wil ik overbrengen op… jou!

Per 1 juli 2013 sta ik als A-therapeute geregistreerd.

Ik sta ingeschreven bij:

  • NVST (Ned. Vereniging van Soma Therapeuten) 
  • RBCZ; Register Beroepsbeoefenaren Complementaire 
  • TZC; Tuchtrecht Complementaire Zorg. 

In juni 2016 heb ik mijn HBO MBK-PRO gehaald en mijn daarbij behorende geaccrediteerde CPION & SNRO diploma’s. Hierdoor blijf ik erkend door de zorgverzekeraars en worden mijn behandelingen, ook vanaf 2020 nog (grotendeels) vergoed.

Ik zal mijzelf verder blijven bijscholen & nieuwe opleidingen volgen om zo mijn kennis en kunde over het lichaam en ontspanning te ontwikkelen. 

Op 23 mei 2013 ben ik officieel mijn bedrijf; Body Balance Anneloes gestart. Ik werk vanuit huis, bij mensen thuis of bij bedrijven.

Zoals ik schreef ben ik mijzelf al langere tijd aan het verdiepen in deze manier van geneeskunde. Ik ben mij ervan bewust dat er niet een geheel sluitende filosofie is over het ontstaan van shiatsu. Wat mij echter zeer enthousiast en bedreven maakt zijn de positieve ervaringen en de helende werking van Shiatsu & massagetherapie;

Kom en ervaar…
Groeten Anneloes | Registertherapeut BCZ®

“De Kracht van het aanraken”