Vergoedingen Zorgverzekering

Door mijn lidmaatschap bij de NVST (Ned. Vereniging van Soma Therapeuten) & mijn registratie bij het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) komen behandelingen bij de zorgverzekeraars – ook in 2023 – geheel of gedeeltelijk voor een vergoeding in aanmerking.

Dit is vanuit een aanvullend pakket en valt onder ‘alternatieve geneeswijze’. Indien je alleen een basis-ziektekostenverzekering hebt, komt je behandeling niet voor een vergoeding in aanmerking.

Body Balance Anneloes is opgenomen in de Zorggids (Vergelijk & Kies).

 

Alleen Shiatsu- & Reflexzone-therapie komen voor een vergoeding in aanmerking.

Een lijst van zorgverzekeraars en hun vergoedingen wordt op de volgende pagina van de NVST: https://www.nvst.nl/zorgverzekeraars regelmatig bijgewerkt. Neem anders contact op met je eigen zorgverzekeraar.

Consulten die uit de aanvullende polisvoorwaarden worden vergoed, hebben geen invloed op je eigen risico (tenzij apart afgesloten).

Je hebt voor de therapie die wordt aangeboden geen verwijzing van je huisarts nodig.

Heb je echter een klacht waarvoor je nog niet eerder bent behandeld, overleg dan eerst met je huisarts of specialist. Een consult komt niet in de plaats voor reguliere behandelwijzen.


LET OP: Om teleurstellingen te voorkomen adviseer ik je om te allen tijde je polisvoorwaarden te bekijken en/of contact op te nemen met je Zorgverzekeraar voordat je een afspraak maakt!


Blijf op the hoogte:

Body Balance Anneloes


It Ferset 27
8754 LB Makkum

KVK: 57975736 / Btw: NL001447939B87

Tel: 06 11 05 48 74, maar bel je tijdens een behandeling, dan neem ik niet op. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

info@bodybalanceanneloes.nl